tisdag 17 april 2012

Nyheter!

Oj oj, länge sen vi skrev nåt här!
Detta beror inte på lathet utan snarare tvärtom, vi har alldeles fullt upp! Det ramlar in nya produkter hela tiden och det är så roligt att öppna stora kartonger och packa upp nyheter som jag har glömt bort att vi har beställt! "Åh just det, det beställde vi ju.", "Men titta så fina!" osv... Många av sakerna beställde vi på mässorna i januari och vissa leverantörer har låååånga leveranstider. Detta gör i och för sig inget för om allt skulle komma på en och samma gång skulle vi ju varken hinna äta eller sova...

En annan sak som tar upp all vår fritid är vårt andra projekt, nämligen att öppna en butik. Alltså en fysisk butik som man kan gå in i. Vi har haft planer på detta hur länge som helst och äntligen har vi hitta en lokal som vi tror passar oss perfekt! Just nu håller vi på och bygger inredning och lägger golv osv. Allt tar sin tid, men vi hoppas att vi kan öppna snart! Vi håller er uppdaterade om detta så klart.

Så länge är ni hjärtligt välkomna in i webbutiken och kika gärna på alla nyheter!

Och så vill vi återigen tipsa om alla fina sjalar som finns i butiken, just nu är det perfekt väder för en tunn och vacker sjal!





Inga kommentarer: